Yhteystiedot

Anna-Liisa Tarvainen, Taideterapeutti MA
Vastaanotto:
Heinätori 5 as.1
33230 Tampere
Ajanvaraus:
040-524 6425
anna_liisa_tarvainen@hotmail.com

Sisältölaatikko

Erityisherkkien vertaistuki-ryhmä 21.3.-20 klo 11-13. Kullalla värjätyn lasin havainnoinnin, maalauksen ja keskustelun merkeissä. 30e

Ohjattua maalausta 2020:
pe 21.2.klo 15-17
to 12.3. klo 11-13
to26.3. klo 11-13
Maalausta eri tekniikoilla, 30e/kerta.
Tervetuloa!

Uusimmat kuvat

kevyt_versio
img_1159
img_1180
img_1185
img_1175
img_1162
...taideterapiaopintojen jälkeen
ennen taideterapiaa...

Henkinen terapia

Henkisen terapian oppini olen saanut tanskalaisen regressioterapeutin ja henkisen opettajan Asger Lorentsenin kursseilta. Hän kehitti pitkän uransa aikana useita eri lähestymistapoja kohdata kriisissä/henkisessä murroksessa olevia ihmisiä. Itse käytän lähinnä viittä eri terapiaa, tilanteen mukaan useampia saman session aikana :

 

MUUNTAMISTERAPIA 

Auttaa muuntamaan ja leventämään mm. surua, pelkoa, ahdistuksia, vihantunteita, yksinäisyyttä....

 

REGRESSIOTERAPIA

Menee syvemmälle trauman syihin, jotka ovat usein tiedostamattomalla alueella. Mutta kun ne pystyy kohtaamaan, parantuminen voi tapahtua hyvin nopeasti.

 

INTEGRAATIOTERAPIA

Auttaa saamaan tietoiseen hallintaan ns. alitajuiset persoonallisuudet, kun pelot, halut ja toiveet alkavat hallita elämää häiritsevästi.

 

KEHON PYHITTÄMISTERAPIA

Auttaa vahvistamaan elämänvoimia, kun olet hyvin väsynyt fyysisesti tai psyykkisesti.  

 

VIISAUSTERAPIA

Auttaa vastaamaan lukuisiin omaa polkua ja elämän haasteita koskeviin kysymyksiin.

Henkinen terapia

Henkinen terapia lisää henkistä vapautta ja voimistaa omaa henkistä identiteettiä sekä yhteyttä maailmankaikkeuden parantavaan rakkauteen.

Terapia auttaa muuntamaan erilaisia tunteiden ja mielen alueella olevia reaktiomekanismeja kuten pelkoja, aggressiota, surumielisyyttä, taipumusta negatiiviseen ajatteluun tai vaikeutta tehdä päätöksiä ja nähdä selkeästi omaa sielun polkua ja tehtävää. Monet näistä kuluttavista malleista kumpuavat jo kaukaa menneisyydestä ja niiden tuomisella sydämen valoon on syvällisesti vapauttava vaikutus.

Terapiasta löytyy apua elämän erilaisiin kipupisteisiin ja valintatilanteisiin sekä tunne- ja haluriippuvuuksiin. Se auttaa anteeksiannossa, egon kontrollista ja manipulaatiosta irti päästämisessä ja identiteetin löytämisessä sieluna ja henkisenä olentona.

Henkinen terapia koostuu lukuisista erilaisista ja eri tilanteisiin sopivista menetelmistä. Yhdessä hoitotilanteessa käytetään yhtä tai useampaa menetelmää. Esimerkkeinä näistä menetelmistä ovat erilaiset muuntamis-, regressio- ja vapauttamisterapiat, identiteettiä ja sisäistä viisautta vahvistavat terapiat, sekä kehon ja persoonan elinvoimaisuutta ja elämäniloa lisäävät pyhittämisterapiat ja chakrahoidot.

Henkisen terapian on kehittänyt Asger Lorentsen. Hänellä oli hyvin pitkällinen tausta terapeuttina sekä henkisen terapian opettajana. Hoitaessaan satoja asiakkaita hän kehitti monia erityyppisiä terapiamuotoja, jotta mahdollisimman monet ihmiset voisivat saada apua tästä voimallisesta hoitomenetelmästä, joka pystyy vapauttamaan meidät löytämään yhä syvemmän yhteyden sisimpäämme, sisäiseen luovuuteemme ja rauhan ja rakkauden lähteeseen. 

 

Palautetta:

Haluan vielä kiittää koko sydämestäni antamastasi regressiohoidosta. Se tuli juuri oikeaan ajankohtaan ja on avannut paljon lukkoja (uskon, että myös läheisteni elämässä). Kaikilla kohtaamisilla ja tapahtumilla on aina tarkoituksensa.

Lähetän sinulle Lapin parantavia ja inspiroivia energioita <3 ollaan="" yhteyksiss="" p="">Valoisin terveisin,

Anna